Nöje

Bachelorette 2022 – Han fick den sista rosen

Nu har den sista rosen delats ut i årets omgång av “Bachelorette”. Olivia Birgersson berättade i finalen att hon var ambivalent i beslutet och velade länge innan hon till sist bestämde sig för vem det skulle bli.

Foto: TV4

Killarna som tog sig till sista programmet av årets omgång av Bacherlorette är Adam Edgren och Oscar Batres. Båda två har under programmets gång funnit kärleken i Olivia och inför det slutgiltiga beskedet avslöjade Oscar att han hoppades på giftermål, samtidigt som även Adam uttryckte sina starka känslor.

Foto: TV4

Följde magkänslan och hjärtat

Olivia fick ta flera pauser innan hon klarade av att lämna sitt slutgiltiga besked och det blev Adam som fick ta emot den sista rosen. “Det var jättejobbigt, men jag fick gå in i mig själv och lita på magkänslan”, säger hon i programfinalen. Beskedet resulterade i mycket glädje och kärleksfulla kyssar.

Beskedet som Olivia blev tvungen att lämna till Oscar gjorde däremot att de båda brast i gråt. Efter att Olivia förklarat att hon valt att följa sitt hjärta berättar Oscar om den chock och tomhet beskedet lämnat hos honom. “Jag förstod inte riktigt att hon hade valt bort mig”, säger han i programmet och berättar att det först var i taxin på väg därifrån som han bröt ihop i tårar.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!