Nöje

Bachelorette 2022 – Upprörda orden när Simon blev utan ros

När Simon Liljeström blev utan ros under det sista rosminglet i Bachelorette Sverige utelämnades en del av hans starka reaktion i programmet. I “Killarna avslöjar allt” blir Simon konfronterad med klippen där han kallar Olivia för nedsättande ord och har svårt att hantera sin ilska.

Foto: TV4

Efter att Olivia valt att ge deltagaren Oscar sin sista ros i Bachelorette hade Simon Liljeström svårt att hålla koll på känslostormen. Efter beskedet blir Olivia ledsen och går undan, något som får flera av de andra killarna att följa efter för att trösta henne. Simon väljer dock att göra annorlunda. “Falska människor är det värsta jag vet. Jag kommer stå kvar”, säger han i programmet. När Olivia går bort till Simon för att fråga hur han mår svarar han: “”Jag tycker att du är falsk och jag tycker att du ger falska förhoppningar. Jag är glad att jag lämnar just nu för jag känner att jag är värd bättre.”

Använde nedsättade uttryck och ville flyga hem

Men detta ska visa sig är endast början på Simons starka känslouttryck. Klippen, som inte visats i programmet, konfronteras han med under ett avsnitt av “Killarna avslöjar allt.” Där syns en upprörd Simon prata om att lämna programmet omedelbart, han säger också att han vill flyga hem redan följande dag. “Jag köper ett eget flyg. Jag köper en privatjet, jag kan betala tvåhundratusen för ett flyg”, säger han till programmets inslagsproducent.

Ångrade sig efteråt

I sin ilska över beslutet kallar han även Olivia för nedsättande ord, något som får Simon att skämmas i studion under “Killarna avslöjar allt.” “Hon kan drömma om en kille som mig, jag kan få bättre ändå. Tio gånger snyggare, tio gånger bättre, det är hennes förlust”, säger han också upprört i inslaget. I studion förklarar han vad som låg bakom de hårda orden. Han berättar att det tog hårt på honom att bli dumpad, då han aldrig blivit det tidigare. “Det är någonting jag verkligen kommer att be om ursäkt över”, säger han i studion. “Jag mådde väldigt väldigt dåligt flera dagar efter det där och hade väldigt mycket ångest och ångrade mig djupt.”

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!