Nöje

Bachelorette Sverige 2021: Är Julia och Jesper fortfarande tillsammans?

I säsongsavslutningen av Bachelorette Sverige 2021 ställs frågan som alla vill ha svar på: Är Julia Franzén och Jesper Guldbrandsen tillsammans idag?

Foto: TV4

Från att ha varit 20 deltagare i Bachelorette Sverige blev det till slut Jesper Guldbrandsen som fick Julia Franzéns sista ros. “Jag har verkligen hittat min drömkille”, sa hon då. Jesper berättade att det kändes “overkligt” att bli vald. “Jag är helt dödskär i Julia. Så kär man bara kan bli”, sa han.

Chockerande svaret

I säsongsavslutningen får Julia och Jesper återuppleva det lyckliga ögonblicket från studion, där de för första gången intervjuas tillsammans efter inspelningarna i Grekland. När klippet slutar spelas ställer programledaren Malin Stenbäck frågan på allas läppar:

“Det var verkligen en fin resa från första till sista stunden”, säger hon. “Därför är jag så pirrig på att ställa frågan som vi alla vill ha svar på. Är ni fortfarande tillsammans?”

Julia och Jesper tittar på varandra och svarar sedan, nästan samtidigt: “Nej.”

Malin Stenbäck är märkbart förvånad. “Men vadå, ni sitter ju här och glittrar med ögonen!”

Träffades inte på sex veckor

Det före detta paret berättar då att de, efter att de kommit hem till Sverige igen, inte träffades på hela sex veckor – alltså ungefär lika lång tid som de hade dejtat. Jesper menar att det inte riktigt gavs tillfälle att ses, medan Julia säger att hon var helt slut efter inspelningen:

“Jag behövde lite tid för mig själv”, säger hon och berättar att de levde olika liv, Julia i Stockholm och Jesper i Göteborg där han började på ett nytt jobb.

Trodde han hittat “The One”

“Det var väldigt lite kommunikation när vi kom hem”, säger Jesper. “Det kändes som att det rann ut i sanden. Jag tycker att jag kämpade lite mer, i alla fall i början, sedan tröttnade jag på att jaga henne.”

Han erkänner att han är besviken, eftersom han trodde att han hade hittat “The One”. De första tre veckorna hade han mått riktigt dåligt, men han säger även att “livet går vidare”.

“Jag tycker verkligen om Jesper”, säger Julia. “Han är en otroligt fin och härlig person som jag hoppas att jag kan ha i mitt liv ändå, som vänner.” Hon tillägger att hon hoppas att de båda två kommer hitta kärleken i framtiden.

Källa:Tv4

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!