Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bachelorette Sverige 2021: därför hoppade killarna av

I en något förvirrad roscermoni i Bachelorette Sverige 2021 hoppade inte bara en kille plötsligt av, utan två. Nu har Pontus Bäck och Kristoffer Östman själva berättat varför de valde att åka hem.

Foto: TV4

I årets upplaga av Bachelorette Sverige dejtar Julia Franzén 20 killar som tävlar om hennes hjärta. Men i ett avsnitt var det två killar som själva valde att avbryta sin tid i programmet – detta mitt under en roscermoni där Franzén skulle välja vilka killar hon ville fortsätta träffa. I “Killarna avslöjar allt” får vi reda på varför killarna valde att åka hem.

“Kände mig inte älskad”

Mitt under ceremonin säger Pontus Bäck plötsligt “Kan vi avbryta lite?” följt av en hel del svordomar. Sedan fortsätter han: “Jag tror inte att jag kommer kunna godta en ros.”

I programmet “Killarna avslöjar allt” berättar Pontus varför han tog beslutet att hoppa av. “Jag kände mig inte så älskad och jag ville inte vara kvar. Så jag ville hellre ge någon annan min ros.”

Julia Franzén och resten av deltagarna ser märkbart chockade ut av Pontus tillkännagivande, men ännu dåligare stämning blir det när Kristoffer kort därefter säger: “Jag kan också yttra mig om att jag inte heller hade tagit emot en ros ikväll.”

Var som en berg- och dalbana

Att Kristoffer valde att hoppa av var förmodligen ännu mer förvånande för tittarna än Pontus avhopp. Före roscermonin hade han nämligen sagt att han kände en “jättestark gnista för Julia” och att han gärna skulle ta emot en ros.

Men strax efter att Pontus Bäck sagt att han ville åka hem så kom Kristoffer alltså med samma besked. I “Killarna avslöjar allt” frågar programledaren Malin Stenbäck vad som egentligen hände.

“Grejen är att man är i en berg- och dalbana där inne. När jag var med Julia så kände jag väldigt starkt ena stunden och sen träffar man henne vid ett senare tillfälle och då var det lite som att hon hade glömt vad vi hade pratat om”, säger Kristoffer.

Han tillägger att han tror att Julia Franzén var mer intresserad av andra deltagare i programmet.

Källa:

Tv4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!