Nöje

Bachelorette Sverige 2021: Frieriet var inte på riktigt

Julia fick till slut sin Jesper under den sista rosceremonin i Bachelorette Sverige 2021. Men många undrade nog över sättet som Jesper formulerade sig på när han friade till henne.

Foto Skärmdump Bachelorette

När Julia Franzén till slut valde Jesper Guldbrandsen i Bachelorette Sverige var lyckan total. “Jag har verkligen hittat min drömkille”, sa Julia om sitt val.

Svarade nej

Lyckan blev än större när Jesper gick ner på knä och friade, men många undrade nog över formuleringen: “Vill du gifta dig med mig någon gång?”

Att Jesper formulerade sig på just detta sätt var inte en slump. Tidigare under säsongen hade några av killarna fått frågan om de kunde tänka sig att fria till henne om det var de som fick den sista rosen. Jesper svarade då nej.

Julia reagerade med besvikelse och menade att detta sa väldigt mycket om Jespers personlighet. Själv motiverade han sitt svar med att det var en stor grej att fria, varpå Julia föreslog att han kunde säga “Vill du gifta dig med mig någon gång?” – exakt den formulering som Jesper använde sig av efter att han fått den sista rosen.

“Var lite besviken”

Till Aftonbladet har Jesper nu förklarat mer om bakgrunden till formuleringen:

“Jag sa väldigt tydligt till henne under den där middagen att ska jag fria till henne på riktigt, då kommer det att dröja, jag kommer inte att göra ett riktigt frieri nu i tv bara för att göra en show”, säger han.

“Hon var lite besviken över att jag inte ville fria, och sa ‘kom igen då snälla, om du får sista rosen, kan du inte bara för min skull fria och säga att vi kan gifta oss nån gång?’ Och då tänkte jag att jag inte behöver vara helt oflexibel och tråkig och att jag kan tänka mig den kompromissen, så länge det inte räknas som ett riktigt frieri.”

Källa: Tv4, Aftonbladet

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!