Nöje

Backstreet Boys klädde ut sig till Spice Girls och det är det bästa vi har sett på länge!

Hör du till en av dem som sååååå länge väntat på att få se Spice Girls göra comeback på scenen? Då kan vi meddela att det skedde i onsdags! Fast kanske inte riktigt på det sättet vi hade tänkt oss.

backstreet-boysFoto: REX

Vad händer om en kombinerar de bästa banden från 90-talet? Det kan inte bli något annat än hur bra som helst? Eller hur! Det var exakt det som hände när Backstreet Boys dök upp som Posh, Baby, Scary, Sporty och Ginger när de uppträdde på deras egen BSB-kryssning i onsdags.

Att få se sina barndomsidoler utklädda till sina andra barndomsidoler är utan tvekan det bästa vi har sett på länge. Killarna i bandet klev ut på scenen i full mundering till tonerna av “Wannabe” och jublet de fick kunde säkert spräcka både ett och två kristallglas.Så vem var vem? Nick Carter var Baby Spice, AJ McLean var Scary Sprice, Brian Littrell var Sporty Spice, Kevin Richardson var Posh Spice och Howie Dorough var Ginger Spice. Vad säger ni, en “match made in heaven”?Bandet dansade och mimade till “Wannabe” och “Say You’ll Be There” och vi bara önskar att vi var där.

På Instagram la de upp en bild på bandet och skrev att “de hyllar all girlpower som har fått dem att orka hålla på i 25 år.” Förutom Spice Girls sjöng de även No Doubt’s “Just A Girl,” Pink’s “Raise Your Glass” och Britney Spears’ “Oops!… I Did It Again.”

Just nu tackar vi sociala medier för att det finns filmbevis för att detta verkligen har hänt och vi kan kolla på dessa klipp om och om igen.

 

Källa: Cosmopolitan

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!