Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bada i guldglitter? Här kan du köpa prosecco-badbomber!

I behov av egentid och ett varmt bad? Är du dessutom ett fan av prosecco? Då kanske du behöver de här guldglittriga badbomberna i ditt liv!

prosecco-badbombFoto: Unsplash/Hurry Skurry

Den gråa månaden november (som i princip regnar bort) är här. Och vi tar oss till alla små knep för att piffa upp vardagen. Vad sägs som ett varmt bad, tända ljus och lyxiga badbomber? För dig som älskar bubbel kan prosecco-bomberna vara höstens roligaste nyhet! Kasta in badbomben i badkaret och titta på när vattnet färgas i skimrande guldglitter samtidigt som doften av prosecco sprider sig. Men inte nog med den lyxiga upplevelsen – badbomberna innehåller återfuktande kokosolja som jobbar på att göra din hud len och mjuk.

Det bästa av allt? Du behöver inte åka till andra sidan jordklotet för att få tag i badbomberna – de finns faktiskt i Sverige! På svenska sajten Hurry Skurry kan du köpa ett paket med tio badbomber för 99 kronor.

Källa: Baaam

Här kan du som älskar prosecco hitta fler bubbliga nyheter!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!