Nöje

Baileys lanserar glassbil för vuxna och sommaren är räddad!

Baileys kombinerar det bästa av två världar och lanserar Baileys Ice Cream Truck – glassbilen för vuxna! Dryckesföretaget inleder sommaren på bästa sätt genom att tillsammans med StikkiNikki ta fram fyra olika glassmaker som alla kommer serveras i glassbilen i sommar – hur gott?

Foto: Baileys

Sommaren är äntligen här och därmed också glassäsongen! Sommarens stora glassnyhet är att Baileys tillsammans med Stockholmsbaserade glassproducenten StikkiNikki har tagit fram fyra olika glassmaker. Smakerna är inspirerade av dryckesföretagets fyra olika produkter Baileys Irish Cream, Baileys Almande, Baileys Iced Coffee och Baileys Chocolat Luxe och kommer alla serveras i glassbilen i sommar.

“Glass hör sommaren till och Baileys med dess krämiga karaktär passar perfekt i glass. Därför känns det otroligt roligt att samarbeta med StikkiNikki, en av Sveriges absolut bästa glasstillverkare. Tillsammans har vi tagit fram fyra utsökta glassorter. Så äntligen kan man njuta av Baileys i en somrig skepnad” säger Céline Delacour, CP&A Manager Offrade Nordics, i ett pressmeddelande.

Glassbilen kommer göra sin turné i Sverige och Danmark. Den 30-31 maj kommer bilen befinna sig på musikfestivalen Distortion i Köpenhamn och den 16 juni kommer glassbilen till Stockholm och gästar Trädgårdens dagsfest. Kommer du inte vara på plats under dessa dagar? Du kan vara lugn! Glassen kommer nämligen även att säljas under juni till augusti i StikkiNikkis åtta glassbarer runt om i Stockholm.

Baileys Chocolat Luxe

Baileys Chocolat Luxe

Foto: Baileys

Nästa bild
Baileys Irish Cream

Baileys Irish Cream

Foto: Baileys

Nästa bild
Baileys Almande

Baileys Almande

Foto: Baileys

Nästa bild
Baileys Iced Coffee

Baileys Iced Coffee

Foto: Baileys

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!