Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Barndomsdrömmen går i uppfyllelse! Här är baren där du kan bada i bollhav

Minns du hur roligt det var att slänga sig ner i ett stort bollhav? Saknar du den känslan? Nu kan du få uppleva det igen, i en bar i London finns det ett hav med 200,000 färgglada bollar. Hur kul? 

En älskade ju att ta ett dopp i bollhavet och en blev överlycklig när det fanns ett bollhav på Ikea eller McDonalds. Tyvärr växte vi upp och blev lite för stora för att bada bollhav – eller? Nu har det öppnat en bar där det finns ett stort bollhav.

BallieBallerson är drömmen för alla som saknar barndomens bollhav. I dagsläget har de två barer i London, en i Shoreditch och en i Soho, där dansgolvet är utbytt mot ett stort bollhav. Så här kan du simma, dansa och dyka bland bollar till peppig musik.

Blir du trött kan du alltid gå en våning upp och dricka drinkar inspirerade av olika godissorter. Vad sägs om en sur skittlesdrink eller en drink med “stekta ägg”. Eller äta något från menyn, allt är självklart bollinspirerat som till exempel köttbullar och ostbollar. Nu håller vi tummarna för att något liknande ska öppna i Sverige.

Foto: BallieBallerson

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!