Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Barack Obamas fina kärlekshälsning till Michelle får oss att smälta

Igår firade paret Barack och Michelle Obama 25 år som gifta. Michelle blev totalt överraskad av maken med världens finaste kärlekshälsning. Nu finns det ännu en anledning till varför vi tycker att paret är relationship-goals! Se Baracks gulliga överraskning till Michelle nedan.

barack-michelle-obama

Michelle började dagen med ett instagram-inlägg där hon hyllade sin man Barack Obama. Så här skrev hon: “Grattis på vår 25-årsdag @barackobama. Ett kvarts sekel senare och du är fortfarande min bästa vän och den mest extraordinära man jag känner. Jag <3 dig.”

Hon fick inget svar av maken på instagram – han överraskade henne rejält senare istället. Michelle, som närvarade på ”Pennsylvania Conference for Women”, blev rörd till tårar när Barack Obama dök upp på skärmen.

Han hade presenterat ett gulligt videomeddelande till henne: ”Jag var tvungen att avbryta det här eventet för idag har vi varit gifta i 25 år. Tanken på att du har stått ut med mig i ett kvarts sekel är anmärkningsvärt för en sådan underbar och tålmodig person som du är. För mig har det varit mycket lättare, på grund av att du inte bara varit en utomordentlig partner, du har även varit en bästa vän, någon som alltid får mig att skratta, någon som alltid sett till att jag följt sådant jag trott är rätt. Du har också varit en förebild för våra döttrar och hela USA.”

Se Barack Obamas videohälsning till Michelle nedan som han postat på sin Facebook med texten: ”Det bästa beslutet jag någonsin tagit är att fråga om du ville gå på dejt med mig. Jag älskar dig, Michelle.”

Det finns andra gånger paret varit för gulliga. Se deras alla hjärtans dag- tweets här!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!