Nöje

Barack och Michelle Obama söker praktikanter till Washington – det här måste vara drömjobbet!

En flytt till Washington, D.C. har aldrig känts mer aktuellt än nu. Barack och Michelle Obama söker nämligen praktikanter till sitt gemensamma kontor och vi skulle inte ha något emot att ha världens coolaste powerduo som arbetsgivare!

michelle_obama_815

Det tidigare presidentparet har bland annat hunnit njuta av en lång semester i Karibien sedan de lämnade vita huset i januari. Det alltid så kärleksfulla paret Barack och Michelle är inte bara förebilder i sitt förhållande, vi på Metro Mode är övertygade om att de även kommer att fortsätta jobba hårt för att sprida sina goda värderingar i arbetslivet – och nu söker de hjälp för att kunna göra det!

barack_michelle_obama

I ett mejl som skickades ut till tidigare praktikanter i vita huset presenterar paret Obama sitt nya praktikprogram som sträcker sig från den 27 februari till den 16 juni i år. I arbetet på Washington-kontoret ingår en rad olika uppgifter med fokus på att sköta korrespondens. Praktikanterna ska finnas tillgängliga för heltidsarbete, vara initiativrika och ha bra skrivförmåga men det står inte vilka övriga utbildningskvalifikationer som efterfrågas. Sugen på att söka? Tyvärr var 8 februari det sista ansökningsdatumet för den här praktikomgången. Men håll koll på barackobama.com, vem vet när nästa rekryteringsprocess drar igång…!

praktikant_obama

Läs mer: Följ med på en rundtur i familjen Obamas nya hus i Kalorama, Washington, D.C.

Foto: REX 

Källa: cnbc.com

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!