Nöje

Barbie blir film – Margot Robbie och Ryan Gosling i rollerna som Barbie och Ken

Skådespelerskan Margot Robbie kommer att spela Barbie i en kommande live action-film om den ikoniska dockan. Enligt uppgifter spelar Ryan Gosling kärleksintresset Ken. 

Inför den ikoniska Barbiedockans 60-års jubileum på marknaden släpptes nyheten om att det ska göras en film om henne. Margot Robbie, som också är filmens medproducent, kommer att spela huvudrollen och den kommer att produceras av Warner Bros. 

Hoppas kunna inspirera med rolltolkning

Inspelningarna är planerade att komma igång i början av 2022 och filmen kommer spelar in på Leavesden Studios i London. Den är planerad att ha premiär under 2023. Filmens handling är ännu inte känd men Margot Robbie har sagt att hon hoppas kunna inspirera med sin tolkning av rollen. “Vad du än förväntar kommer vi att ge dig någonting totalt annorlunda – någonting du inte ens visste att du ville ha”, har hon sagt till Hollywood Reporter. 

Ryan Gosling tackade först nej

Amerikanska Deadline har nu också rapporterat om vem som kommer att spela Barbies kärleksintresse Ken, och enligt uppgifter tackade Ryan Gosling först nej till rollen men han ska nu ha ändrat sig. Barbie såg dagens ljus för första gången 1959 och har sedan dess varit omåttligt populär, orsakat kritik och kontroverser. På senare år har dock leksaksföretaget Mattel arbetat för att dockan ska bli mer könsneutral och kroppspositiv. 

Källa: Vulture, Vanity Teen

Barbie Teaser Trailer 2

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!