Nöje

Barnflickan: “Jason Sudeikis lade sig under Olivia Wildes bil – för att hindra henne från att träffa Harry Styles”

Oliva Wilde och Jason Sudeikis före detta barnflicka menar att parets uppbrott inte var så vänskapligt som de tidigare hävdat: enligt henne lade Sudeikis sig vid ett tillfälle under Wildes bil för att hindra henne från att åka och äta middag med Harry Styles.

Foto: Shutterstock

Det var under måndagen som Daily Mail publicerade en artikel där Olivia Wildes före detta barnflicka hävdar att Wilde lämnade sitt ex, skådespelaren Jason Sudeikis, för Harry Styles. Wilde har tidigare sagt att hennes och Sudeikis förhållande var över långt innan hon och Styles inledde en relation – ett påstående som nannyn nu motsäger.

Upptäckte flörtiga meddelanden på Apple-klocka

I intervjun i Daily Mail hävdar barnflickan, som tog hand om Wildes och Sudeikis son Otis, 8 år, och Daisy, 6 år, under tre års tid, att Wilde gjorde slut med Sudeikis i början av november 2020 – ungefär en månad efter att Wilde och Styles började jobba tillsammans under inspelningarna av Wildes film Don’t Worry Darling, där Styles spelar en av huvudrollerna.

Enligt barnflickan upptäckte Sudeikis att Wilde och Styles hade en romans då han hittade en Apple-klocka med flörtiga meddelanden mellan Wilde och popstjärnan.

“På måndagsmorgonen den 9 november, när jag kom tillbaka efter en ledig helg, grät [Jason] jättemycket, grät och grät. Jag visste inte vad som hade hänt”, säger nannyn i intervjun. “Efter att jag hade hjälpt barnen att göra sig redo kom Jason uppför trappan med en kaffe. Han grät och var helt förstörd, han sa ‘Hon har lämnat oss. Hon har lämnat oss!'”

Barnflickan hävdar även att Sudeikis vid ett tillfälle lade sig under Wildes bil för att försöka hindra henne från att åka och träffa Styles.

“[Jason] sa att han gjorde det så att hon skulle bli sen när hon skulle åka och träffa Harry”, säger nannyn. “Jason sa: ‘Hon har gjort en sallad och sin specialdressing och hon ska åka och äta middag med [Harry]”.

Wilde och Sudeikis om anklagelserna: “Upprörande”

Sedan artikeln publicerades har Wilde och Sudeikis utfärdat ett gemensamt uttalande där de menar att uppgifterna i intervjun inte stämmer:

“Som föräldrar är det otroligt upprörande att få reda på att en före detta nanny till våra två unga barn skulle välja att rikta så falska och oanständiga anklagelser mot oss offentligt”, säger de till Page Six.

“Hennes nu arton månader långa kampanj för att trakassera oss, såväl som våra nära och kära, nära vänner och kollegor, har nått sin olyckliga kulmen. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att uppfostra och skydda våra barn med den uppriktiga förhoppningen att hon nu kommer välja att lämna vår familj ifred.”

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!