Nöje

Barracuda Queens – spana in trailern till Netflix nya svenska serie

Snart är väntan över – den nya svenska serien Barracuda Queens har premiär på Netflix i början av juni. Spana in trailern här!

Foto: Netflix

I juni är det premiär för den nya svenska Netflix-serien Barracuda Queens där Alva Bratt, Tindra Monsen, Sandra Zubovic, Tea Stjärne, Sarah Gustafsson och Izabella Scorupco spelar några av rollerna.

Foto: Netflix

Inspirerad av verkliga händelser

Handlingen i Barracuda Queens är inspirerad av verkliga händelser. Så här beskriver Netflix handlingen:

“Året är 1995 och den ikoniska ‘girl-power-eran’ har precis börjat. Lollo, Klara, Frida och Mia är fyra privilegierade tjejer från Djursholm som kallar sig för ‘Barracuda Queens’ från sina festdagar på stranden Barracuda. Efter att ha dragit på sig en enorm festnota gör tjejerna i ren desperation upp en vårdslös plan – att råna sin nya granne Aminas hus. Saker och ting går dock inte som planerat, men Amina är lyckligtvis mer intresserad av att bli en del av gänget än att anmäla dem till polisen. Tillsammans fortsätter tjejerna att göra allt fler inbrott, där de riktar in sig på sina outhärdliga och rika grannar. Om dagarna är de högpresterande studenter och döttrar, men på nätterna är de hänsynslösa tjuvar – som söker spänning, frigörelse och hämnd på män som behandlat dem illa. Och ingen kommer någonsin misstänka dem… eller?”

Serien har global premiär på Netflix den 5 juni. Spana in trailern nedan!

Barracuda Queens Trailer

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!