Nöje

Stockholms bästa asiatiska restauranger

Är du också en fantast av det underbara asiatiska köket? Nedan listar vi våra absoluta favoriter bland asiatiska restauranger i Stockholm!

Foto: Instagram @misshumasshu_sthlm/@missvoonstockholm

Är du, precis som oss, en stor fantast av det asiatiska köket? Stockholm bjuder på många riktigt bra asiatiska restauranger med härliga menyer och trevlig atmosfär. Nedan listar vi våra favoritrestauranger i huvudstaden!

Tako

Tako

Tako bjuder på japansk-koreanska fusionrätter i elegant miljö med porlande små bäckar. Restaurangen har en egen raw-bar och erbjuder allt från sashimi till lyxiga grillrätter att dela.

Adress: Birger Jarlsgatan 29.

Läs mer här!

Foto: Instagram @restaurangtako

Nästa bild
Asian Post Office

Asian Post Office

APO serverar inte bara mat från det som traditionellt förknippas med det asiatiska köket. Här hittar du inslag från hela Asien på menyn, även från exempelvis Mellanöstern.

Adress: Regeringsgatan 66.

Läs mer här!

Foto: Instagram @natverkethundraprocent

Nästa bild
Miss Voon

Miss Voon

Här serveras aromatiska mellanrätter att dela – som hummertacos, kycklingdumplings och garden rolls – men det finns även en hel sushibar ägnad åt sashimi.

Adress: Sturegatan 22.

Läs mer här!

 

Foto: Instagram @missvoonstockholm

Nästa bild
Misshumasshu

Misshumasshu

Här hämtar man inspiration från både Tokyo och Stockholm och mixar det lokala med det globala. Ett livfullt ställe som bjuder på allt från smårätter till drinkar.

Adress: Smålandsgatan 10.

Läs mer här!

 

Foto: Instagram @misshumasshu_sthlm

Nästa bild
Saigon Stories

Saigon Stories

Med inspiration från Vietnams färgstarka gatuliv serverar Saigon Stories välfyllda bowls, samt den värmande nudelsoppan phở, där du själv väljer tillbehören.

Adress: Smålandsgatan 3.

Läs mer här!

Foto: Instagram @saigonstories.se

Nästa bild
Hongkist

Hongkist

Hongkist är något av en doldis, men inne i lokalen vid Stureplan är det svårt att ta miste på den coola och avskalade inredningen som kombineras med klassiska rätter från Kina och Thailand.

Adress: Linnégatan 13.

Läs mer här!

Foto: Instagram @restauranghongkist

Nästa bild
Farang

Farang

Stans mest avancerade thaikoncept är inhyst i en gammal industrilokal och höjer ribban för de asiatiska krogarna med åtskilliga snäpp. Räkna med en lika innovativ som lyxig smakresa till hela Sydostasien.

Adress: Tulegatan 7.

Läs mer här!

Foto: Instagram @farangstockholm

Nästa bild
Blue Light Yokohama

Blue Light Yokohama

Här serveras modern japansk mat sådan som den ätes i världens största metropol Tokyo – hälsosam, smakrik och flexibel med stort fokus på råvarorna.

Adress: Åsögatan 170.

Läs mer här!

Foto: Instagram @bluelightyokohamasthlm

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!