Nöje

Bästa blomsterbutikerna i Stockholm

Helgbuketten kan skänka både glädje och värme till hemmet, men underskatta inte heller känslan av att unna sig en vacker bukett på en vardag. Nedan listar vi de bästa blomsterbutikerna i Stockholm!

Foto: Instagram @atelierfleur_sthlm/@petit.marche.sthlm

Unna dig en vacker blomsterbukett, eller varför inte överraska någon du tycker om? Om du är på jakt efter en riktigt vacker bukett i Stockholm har vi letat upp de absolut bästa blomsterbutikerna. Spana in listan nedan!

Boz Art

Boz Art

Boz Art är en blomsterdesignstudio grundad av den botaniska konstnären och blomsterdesignen Mirja Bozarth Fornell. De erbjuder exklusiva blomsterinstallationer för privata bostäder, kommersiella kunder, evenemang, bröllop och fotograferingar.

Adress: Krukmakargatan 24.

Läs mer här!

Foto: Instagram @boz_arts

Nästa bild
Bruun Blommor

Bruun Blommor

Mitt i hjärtat av Östermalm ligger Bruun Blommor. Här kan du bläddra igenom krukor, växter, buketter och nyklippta blommor – oavsett om du letar efter något grönt för att lyfta utsidan eller insidan av ditt hem, så har Bruun dig täckt.

Adress: Karlavägen 72.

Läs mer här!

Foto: Instagram @bruunblommor

Nästa bild
Atelier Fleur

Atelier Fleur

Denna Söder-favorit levererar sina blommor över hela stan, men ett besök i Atelier Fleurs butik i SoFo är en upplevelse i sig. Bli inte förvånad om det tar dig minst några minuter att bläddra igenom alla färgglada erbjudanden utanför innan du ens kliver in genom deras dörrar, men när du gör det kommer du att mötas av ännu fler gröna godsaker.

Adress: Södermannagatan 21.

Läs mer här!

Foto: Instagram @atelierfleur_sthlm

Nästa bild
Redeko Flowers

Redeko Flowers

Redeko Flowers erbjuder ett utbud av konstgjorda buketter och växter. Skapa dina egna blombuketter som överlever resor och en hektisk livsstil, eller se till att din trädgård ser felfri ut året runt.

Adress: Nybrogatan 48.

Läs mer här!

Foto: Instagram @redekoflowers

Nästa bild
Zetas Trädgård

Zetas Trädgård

Ägaren bakom denna blomsterbutik är  en av Sveriges mest kända trädgårdsmästare, Victoria Skoglund. Den här trädgården, blomsteraffären och caféet ligger bara några minuter från stadens centrum och är den perfekta tillflyktsorten till helgen för att få ny inspiration till ditt blomstrande hem.

Adress: Blombacken 2.

Läs mer här!

Foto: Instagram @zetasgarden

Nästa bild
Flowery

Flowery

Kända för sina unika urval av snittblommor, en utav Flowerys bästa och mest populära tjänster är deras skräddarsydda blomprenumerationer där du bestämmer vilken stil och färg du föredrar och hur ofta du vill att en vacker bukett ska komma till din dörr.

Adress: Kvarngatan 8.

Läs mer här!

Foto: Instagram @flowery.se

Nästa bild
Petit Marche

Petit Marche

Stockholms minsta marknad som säljer blommor, växter och kaffe på Runebergsplan. Här går det även att stilla hungern med smörgåsar och croissanter.

Adress: Karlavägen 30.

Läs mer här!

Foto: Instagram @petit.marche.sthlm

Nästa bild
Rosendals Trädgård

Rosendals Trädgård

I ett av växthusen på Rosendals Trädgård ligger det mysiga och omåttligt populära caféet som serverar lunch, bakverk, kaffe och te med ekologisk och biodynamisk inriktning. Här kan du förutom att fika, såklart också köpa med dig hem vackra växter och buketter.

Adress: Rosendalsvägen 38.

Läs mer här!

Foto: Instagram @rosendalstradgard

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!