Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bästa nyheten – nu lanserar Magnum sina klassiska glassar i storpack

Ben & Jerry, släng dig i väggen! Nu har vi fått en ny (typ) glass att sukta efter, i höst lanseras nämligen klassikerna Magnum mandel, Magnum vit och Classic i storpack. Hösten är räddad!

MAgnum-mys-host-oints-mandel-storpackFoto: Magnum

Sommaren kanske den årstid som är mest förknippad med glass men det hindrar inte oss från att bli exalterad av glassnyheter och bli sugen på glass. Speciellt inte om det handlar om pinnglassar som blir burkglass. Nu kommer vi kunna äta mängder av de klassiska Magnum-glassarna, mandel, vit och Classic eller närmare bestämt 440 milliliter.

De konformade förpackningarna innehåller den klassiska vaniljglassen blandat med bitar av Magnum-choklad och i Magnum mandel även mandelbitar. Det hela täcks av ett lager härlig choklad som du måste knäcka för att ta dig in till glassen.

Glassarna kommer kosta 44,90 kronor styck och kommer finnas i de flesta mataffärer från och med den här veckan. Vi känner spontant att helgens mysfika är fixad.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!