Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

En ny viral succé är här! År 2016 började med att sociala medier fylldes av citat som uppmanade oss att "Be like Bill". Nu har en hemsida gjort det möjligt att göra dessa citat mer personliga.

Nöje

”Be like Bill” ny viral succé tar över Facebook

be like kylie jenner make meme BloBla
En ny viral succé är här! År 2016 började med att sociala medier fylldes av citat som uppmanade oss att ”Be like Bill”. Nu har en hemsida gjort det möjligt att göra dessa citat mer personliga.
Det här gör du genom att du på deras hemsida ”BloBla” skriver in ditt namn, anger kön och utifrån det skapas ett personligt citat med ditt namn som kan delas på sociala mnedier. Ett fenomen som onekligen blivit uppskattat och som nu fyller våra Facebook-flöden.
 
De träffsäkra korta citaten som bildas är byggda runt genialiska och nutida fenomen som ofta rör sociala medier, bland annat om de tränings- och matuppdateringar många lägger upp lite för ofta men också om förhållanden på sociala medier och liknande. Har du testat ännu? Det kan generera mycket skratt och bli helt bisarrt eller oanat på pricken!
Källa: BloBla

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind