Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ben Affleck om sina alkoholproblem: Kände mig fångad i äktenskapet med Jennifer Garner

Ben Affleck och Jennifer Garner var gifta i tio år innan de ansökte om skilsmässa. Nu menar Affleck att äktenskapsproblemen delvis låg till grund för hans alkoholmissbruk.

Foto: Getty

Ben Affleck återupplivade tidigare i år sitt romantiska förhållande med Jennifer Lopez, detta sex år efter den uppslitande skilsmässan från skådespelerskan Jennifer Garner.

Under tiden som han var gift med Garner utvecklade Affleck ett alkoholmissbruk, något som han nu menar delvis berodde på att äktenskapet var på väg utför:

“Jag tänkte ‘Jag kan inte lämna på grund av mina barn, men jag är inte lycklig, vad gör jag?’ Och vad jag gjorde var att dricka en flaska scotch och somna på soffan, vilket visade sig inte vara lösningen”, sa han i The Howard Stern Show som sändes igår.

“Kände mig fångad”

Affleck och Garner träffades 2000 då de båda medverkade i filmen “Pearl Harbour” och började dejta fyra år senare. De gifte sig 2005 och skilde sig 2015, efter tio års äktenskap och tre barn tillsammans.

“Vi hade ett äktenskap som inte fungerade”, sa Ben Affleck intervjun. “Det händer. Det var någon jag älskade och respekterade men som jag inte borde vara gift med längre. “

Han berättade även att parets problem antagligen bara skulle ha blivit ännu värre om de fortsatt vara gifta, och att känslan av att vara “fångad” i äktenskapet ledde till hans alkoholmissbruk:

“Jag skulle förmodligen fortfarande dricka. En del av varför jag började dricka alkohol var att jag kände mig fångad.”

Källor: Independent, Insider

Foto: Getty

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!