Nöje

Ben Afflecks rörande ord om återföreningen med Jennifer Lopez

I våras återförenades Ben Affleck och Jennifer Lopez, sjutton år efter att de gjorde slut. Nu har Affleck berättat om sina känslor kring förhållandet.

Foto: Instagram @jlo

Ben Affleck och Jennifer Lopez träffades under inspelningen av filmen “Gigolo” 2002 och blev tillsammans kort därefter. Relationen varade i två år, och det skulle dröja hela sjutton år innan de fann varandra igen – detta efter att de båda varit gifta på varsitt håll.

Letar hus ihop

Nu har Affleck öppnat upp om kärlekshistorien i WSJ Magazine. Han berättar att han numera försöker leva sitt liv med integritet och att relationen med Lopez är en del av detta:

“Mitt liv numera återspeglar inte bara personen jag vill vara, men också personen som jag känner att jag är – vilket inte är perfekt, men någon som anstränger sig hårt och bryr sig väldigt mycket om att vara ärlig och autentisk och ta ansvar… det är en bra historia. Det är en jättebra historia. Och en dag kanske jag berättar den.”

Ben Affleck och Jennifer Lopez återförenades i våras och enligt uppgifter var det Affleck som kontaktade Lopez via email. De offentliggjorde sitt förhållande på Instagram i juli och uppges nu vara på jakt efter ett hus tillsammans.

Källor: Harper’s Bazaar, Vox

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!