Nöje

Ben & Jerrys läppbalsam smakar precis som våra favoritglassar

Det finns väl inte en enda människa som inte älskar Ben & Jerry? De är ens bästa vänner när det kommer till att fixa det perfekta fredagsmyset eller när en bara vill ha lite tröst. Nu kan vi ta vår kärlek till den maxade glassen ett steg längre. Nu lanserar de läppbalsam som ska smaka exakt som deras populäraste glassar. 

ben-jerry-lappbalsam-lappsyl-glassFoto: REX

Än så länge har bara fyra smaker släppts, sorbet strawberry kiwi swirl, mint chocolate cookie, chocolate chip cookie dough och chocolate fudge brownie. Vi hoppas på att även fler smaker kommer lanseras (för hallå peanut butter cup!?).Balsamen innehåller (precis som glassarna) bara naturliga ingredienser bland annat jojobaolja och bivax. De är även sötade med Stevia för att de ska smaka mer som glassarna.

Enligt Popsugar smakar de inte exakt som originalglassarna men nästan precis lika goda. Det känns ändå helt okej att de inte riktigt smakar som glassarna, då minskar risken att vi äter upp dem istället för att ha dem på läpparna.

Just nu finns de inte att köpa i Sverige men du kan beställa dem via både Amazon och Ebay. Priset ligger ungefär på 4 dollar. Vi hoppas just nu på att vi kommer att kunna köpa dem även i Sverige.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!