Nöje

Benjamin Ingrosso: Artistskapet kan vara en nackdel när man raggar 

I en intervju med Wellness berättar Benjamin Ingrosso att han trots kändisskapet inte alltid är den mest självsäkra personen när det gäller att ragga på krogen. “Jag har en tendens att bli blyg när det kommer till sådant”, säger han.

Foto: Instagram @bemnjaminingrosso

Benjamin Ingrosso verkar gå från klarhet till klarhet i sin musikkarriär. Men att vara en känd artist är inte alltid en fördel när det gäller att ta första steget, berättar han för Wellness.

“Jag har en tendens att bli blyg när det kommer till sådant. Jag är självsäker som artisten Benjamin Ingrosso, men som personen Benjamin Ingrosso är jag mer osäker. När det kommer till att träffa tjejer är det verkligen bara personen som ska prata, inte artisten-jaget”, säger Ingrosso och fortsätter:

“Tjejer kan tro att jag är artistpersonen utanför scen och att jag har helt andra intentioner. Deras attityd kan ibland vara lite: ‘Tro inte att du kan komma fram till mig bara för att du är en känd artist’. Så artistskapet kan nästan vara en nackdel för mig i sådana lägen.”

Nya albumet handlar om tre tjejer

Även om kärlekslivet inte alltid är lätt så är det en ständig källa inspiration, om man får tro Benjamin själv. I podcasten ”Ursäkta” med Johanna Nordström och Edvin Törnblom berättar han att ett flertal av låtarna på det nya albumet “Playlist” handlar om olika tjejer som finns eller har funnits i hans liv:

“Jag skulle säga att på plattan så handlar det om tre tjejer, tror jag”, säger han.

Ingrosso avslöjar att en av de tre tjejerna är hans ex, Linnea Widmark:

“[D]et var en låt som skrevs för två år sedan som jag plockat upp. Den är jättefin. Sedan finns det andra låtar som handlar om andra tjejer, men som mer handlar om olika berättelser”, berättar Ingrosso.

Benjamin Ingrossos nya album “Playlist” släpps den 17 juni.

Foto: Instagram @benjaminingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!