Nöje

Benjamin Ingrosso på Lollapalooza Stockholm 2022 – Här rockar Bianca Ingrosso loss till brorsan

Bianca Ingrosso var en av de som begav sig till Gärdet i Stockholm för att spana in Benjamin Ingrossos framträdande på festivalen Lollapalooza i helgen – något som fångades på video av väninnan Josefin Lavold.

Foto: Skärmdump TV4

I helgen var det dags för den andra upplagan av festivalen Lollapalooza i Stockholm. Enligt ett pressmeddelande samlades över 70 000 personer för att uppleva artister som Pearl Jam, Post Malone, Veronica Maggio, Imagine Dragons, Alesso, Lorde, Lewis Capaldi, Måneskin, Jack Harlow, Miriam Bryant, Lewis Capaldi, Biffy Clyro, Anitta, Tove Lo och Galantis.

Bianca Ingrosso stöttade Benjamin från publikhavet

Benjamin Ingrosso var en av de som uppträdde på festivalen. Hans framträdande ägde rum på festivalens Bay Stage under lördagskvällen och innefattade artistens egna låtar som “Queens” och “Smile”, såväl som klassiska hits som Lionel Richies ”All night long” – allt uppbackat av stråkar, blås och en kör.

I publiken fanns ingen mindre än hans kända syster Bianca Ingrosso, som väninnan Josefin Lavold fångade på video. I videon, som laddades upp på Instagram, syns Bianca sitta på en annan persons axlar och entusiastiskt klappa i takt med musiken.

Benjamin Ingrosso - Lollapalooza Stockholm 2022 Full Show

Nästa bild

Benjamin Ingrosso - All Night Long (Lollapalooza Stockholm 2022)

Nästa bild

Benjamin Ingrosso - Långsamt Farväl (Lollapalooza Stockholm 2022)

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!