Nöje

Benjamin Ingrosso om norska influencern Frøja Winther: “En otroligt fin tjej”

Länge har det gått rykten om att Benjamin Ingrosso och den norska influencern Frøja Winther skulle vara ett par. Så här säger Ingrosso om Winther när han får frågan om de är tillsammans idag.

Foto: Instagram @frejaswinther/@benjaminingrosso

Det var när Ingrosso intervjuades i Aftonbladet som han blev tillfrågad om hur det egentligen ligger till – är han och Frøja Winther ett par?

Åkte på semester tillsammans

Romansryktena mellan Ingrosso och den norska influencern uppstod i fjol, då de syntes ihop i flera olika sammanhang.

Förra sommaren åkte de till exempel på semester tillsammans med Ingrossos familj, och för några månader sedan fångades de på video när de var på middag hos Ingrossos mamma, Pernilla Wahlgren.

“En otroligt fin tjej”

Trots detta har varken Ingrosso eller Winther bekräftat relationen och när Benjamin intervjuas i Aftonbladet uppger han att han är singel:

“Jag tror fan inte jag skulle vara en skitrolig pojkvän att vara tillsammans med just nu, för att jag har så sjukt mycket i mitt liv. Och jag känner att den dagen jag hittar någon jag vill stadga mig med eller vad man säger så vill jag kunna ge den personen mycket av min tid”, säger han.

Han fortsätter:

“När jag väl vill börja träffa någon, då tror jag ändå att jag kommer att vilja träffa någon för att faktiskt träffa någon.”

När det kommer till Winther så vill han inte avslöja om de är ett par. Han kommenterar heller inte huruvida det som fanns mellan dem är avslutat eller ej. Däremot har han endast bra saker att säga om influencern:

“Jag kan säga en sak, Frøya är otrolig. Hon är en otroligt fin tjej. Punkt!” 

Foto: Instagram @frejaswinther/@benjaminingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!