Nöje

Benjamin Ingrosso om nya dokumentären: “En helt annan sida av mig”

Med sin medverkan i Wahlgrens värld och egna programmet Benjamins är Benjamin Ingrosso knappast en främling för tv-rutan – men i artistens nya dokumentärserie får vi se en helt ny sida av honom. “Man kommer få en väldigt personlig inblick i min hjärna”, säger Ingrosso i Efter fem.

Foto: TV4

2024 ser ut att bli ett betydelsefullt år för Benjamin Ingrosso, 26: inte nog med att han beger sig ut på sin allra första Europaturné i april, i vår släpps dessutom dokumentärserien This is Benjamin Ingrosso i samband med lanseringen av den nya strömningstjänsten Max, som är en sammanslagning av HBO Max och Discovery+.

“Det riktiga personligheten kommer fram”

När Ingrosso gästar Efter fem berättar han om dokumentärserien, där tittarna får följa hans resa från barnstjärna fram till i dag:

“De har följt mig i nästan två år – de är också mina närmsta vänner, så de har varit med på allt“, säger han om produktionsteamet. “Jag tror att man kommer få en väldigt personlig inblick i min hjärna /…/ man kommer få se en helt annan sida av mig.”

På frågan om denna sida är en mörkare sådan svarar Benjamin jakande:

“Till slut har jag glömt bort att [produktionsteamet] finns där och då blir det ju att man öppnar upp och så kommer den här riktiga personligheten [fram] /…/ just den här personen kanske inte kommer fram när jag står och lagar mat i tv.”

Han tillägger: “Jag kanske mer är den som jag är när jag ligger hemma i soffan och har ångest.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!