Nöje

Benjamin Ingrosso om senaste singeln – “Jag tänkte att jag ska sluta skriva om henne”

Benjamin Ingrossos ex-flickvän Linnea Widmark, som han var tillsammans med i sex år, är sedan länge bosatt i Costa Rica där hon träffat en ny kärlek. Benjamin har vid flera tillfällen öppnat upp sig om hur hjärtekrossad han blivit efter uppbrottet och nu avslöjar han även att hans senaste singel handlar om ex-flickvännen.

Foto: Instagram @benjaminingrosso

Linnea Widmark har själv knappt uttalat sig om uppbrottet, men Benjamin Ingrosso berättade bland annat i tv-programmet Så mycket bättre om hur han trodde att han skulle komma över uppbrottet snabbare. “Jag landar i att skriva om henne”, säger han i programmet. “Jag tänkte att jag ska sluta skriva om henne, det blir bara jobbigt liksom, vi var tillsammans i sex år det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan.”

Nya låten VHS handlar om möte med exet

Tillsammans med artisten Cherrie släpper nu Benjamin låten VHS. På en live på Spotifys Instagram berättar de att de skrev låten väldigt snabbt och att den handlar om ett möte med Benjamins ex. “Jag hade gått på stan i somras och då träffade jag på mitt ex”, säger Benjamin. Han beskriver hur han upplevde det som att hon såg på honom som på en gammal film som bara finns på VHS. “Hon såg att det fanns en historia mellan oss, men det historian har hon glömt bort”, säger han.

Källa: Hänt.se

Foto: Instagram @benjaminingrosso

Nästa bild

Foto: Instagram @benjaminingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!