Nöje

Benjamin Ingrossos familj i tårar under konserten med Kungliga Filharmonikerna

I höstas gick en av Benjamin Ingrossos drömmar i uppfyllelse då han framförde flera av sina egna låtar tillsammans med en symfoniorkester på Konserthuset i Stockholm. Extra känslosamt blev det när artisten hyllade sina morföräldrar, Christina Schollin och Hans Wahlgren.

Foto: Instagram @benjaminingrosso/TV4

I september hölls en något annorlunda konsert på Konserthuset i Stockholm: Benjamin Ingrosso framförde flera av sina egna låtar tillsammans med 70 musiker från Kungliga Filharmonikerna i TV4:s filmkonsert “Benjamin Ingrosso med Kungliga Filharmonikerna”.

Ingrosso beskrev i efterhand upplevelsen som “kvällen som jag aldrig kommer att glömma”, något som flera av hans familjemedlemmar säkerligen kan skriva under på.

Rörde familjen till tårar

Under kvällen passade artisten bland annat på att hylla sina morföräldrar, Christina Schollin och Hans Wahlgren, med den låt som han skrivit om sina barndomsminnen från deras hem i skärgården: Det stora röda huset.

“Den är fortfarande asjobbig att sjunga varje gång, framför allt framför dem för man vet aldrig när sista gången är”, säger Benjamin i en intervju med TV4 i samband med konserten.

Han fortsätter: “Just att de är här ikväll och kan få sitta i publiken och höra deras barnbarn sjunga den här låten som jag skrivit till dem, med en symfoniorkester. Det jobbiga med det är att det kanske är sista gången det händer.”

Ingrossos morföräldrar var märkbart berörda under framträdandet. De var dock inte de enda medlemmarna ur Benjamins familj som upplevde starka känslor under kvällen – andra klipp från konserten visar Benjamins syster Bianca Ingrosso i tårar när han framför sin hyllningslåt till henne: Smile.

Judy min vän - Benjamin Ingrosso & Tommy Körberg

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!