Nöje

Benjamin’s säsong 2 – här är kändisarna som gästar Benjamin Ingrosso

Nu är det snart dags för den efterlängtade andra säsongen av det omtyckta programmet “Benjamin’s”, Benjamin Ingrossos mat- och musikprogram där han bjuder in olika gäster. Nedan kan du se vilka som medverkar i denna säsong.

Foto: Magnus Ragnvid/TV4

Benjamin Ingrosso är tillbaka för att spela musik, laga mat och prata om livet med nya och gamla vänner. Djupa samtal varvas med god mat och några toner på pianot. Varje avsnitt bjuder på nya gäster, nya och gamla vänner till Benjamin.

Spontaniteten är viktig

Benjamin Ingrosso säger till GP att han är “taggad” inför den nya säsongen, men att han ännu inte är helt bekväm med epitetet programledare. “Eftersom det här utspelar sig i mitt vardagsrum med mina vänner, där vi bara sjunger och lagar mat som jag tycker om, så känner jag mig inte riktigt som en programledare. Jag är mer en värd”, säger han till GP. Han betonar också hur viktig spontaniteten varit för honom även om den ibland kan ge upphov till kaotiska situationer. “Jag var lite rädd för att göra en till säsong. Man har höga förväntningar och vet inte om det kommer bli lika spontant som förra gången”, säger han.

Mat, musik och samtal i centrum

Den nya säsongen har premiär den 8 mars och mat och musik står i centrum när Benjamin öppnar sina dörrar. Pianot står också nära till hands ifall någon skulle få feeling. Vänskapligt häng, mat, samtal, skratt och musik är det som bjuds när vi äntligen får en ny säsong av det omtyckta programmet. Varje avsnitt gästas av tre nya gäster, en blandning av artister, skådespelare, programledare, komiker och andra kända profiler.

Gästerna i “Benjamins” säsong 2

AVSNITT 1: First Aid Kit (Johanna och Klara Söderberg), Mauri Hermundsson och Shima Niavarani

AVSNITT 2: Erik ”Jerka” Johansson, Tom Sjöstedt och Miss Li

AVSNITT 3: Norlie KKV (Sonny Fahlberg + Kim Vadenhag), Silvana Imam och Sofia Dalén

AVSNITT 4: Steffo Törnqvist, Klas Eriksson och Moonica Mac

AVSNITT 5: Timbuktu (Jason Diaktié), Joel Åhlin och Sarah Dawn Finer

AVSNITT 6: Daniela Rathana, Omar Rudberg och Valter Skarsgård

AVSNITT 7: Tina Nordström, Markus Krunegård och Linnea Henriksson

AVSNITT 8: Niklas Ekstedt, Petra Mede och Harpo

“Benjamin’s” säsong 2 har premiär den 8 mars på TV4Play och TV4.

Foto: Magnus Ragnvid/TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!