Nöje

Benjamin’s säsong 3 – alla gäster

Vi kan nu berätta att det blir en säsong 3 av Benjamin’s. Artisten och matentusiasten Benjamin Ingrosso bjuder in gamla vänner som nya bekantskaper till en kväll med extra allt. Ärliga och roliga samtal varvas med intima musikframträdanden och god mat som får smaklökarna att jubla.

Foto: TV4

Artisten och matentusiasten Benjamin Ingrosso är tillbaka med en tredje säsong av Benjamin’s, programmet där han bjuder in såväl gamla vänner som nya bekantskaper att umgås i köket. Musikframträdanden sätter ton till samtalen som varvas med goda smaker. Benjamins har premiär den 20 april på TV4 Play och TV4.

I höstas utsågs Benjamin Ingrosso till årets tv-personlighet på tv-galan Kristallen för sitt programledarskap i “Benjamin’s”, och snart får vi alltså se den prisbelönta programledaren i rutan igen! 

Foto: TV4

– Det känns så roligt att äntligen få dela de fina möten jag haft med svenska folket och jag är sjukt taggad på den här säsongen. Detta blir en säsong med extra av allt: mat, möten och musik. Vi ses snart i rutan, säger Benjamin Ingrosso.

Gästlistan av vänner, kollegor och idoler består i år av välkända namn som Abba-legendaren Björn Ulvaeus, Johanna Nordström, och Fredrik Strage. Artisterna Carola, Jonathan Johansson och Molly Hammar bjuder på unik stämning. Dessutom gästar även Sarah Sjöström, Benjamins bästis Björn och Petter Stordalen. Varje vecka får Benjamin besök av nya tongivande gäster, lagar nya spännande rätter och bjuder på musikaliska upplevelser.

Gäster Benjamin’s säsong 3

Foto: TV4

Avsnitt 1: 

Carola Häggkvist

Johanna Nordström

Benjamins bästis Björn Formgren

Lasse Holm  

Avsnitt 2: 

Seinabo Sey

Oskar Linnros

kocken Marion Ringborg   

Avsnitt 3: 

Tove Styrke

Jonathan Johansson

Adam Pålsson  

Avsnitt 4:

Pappa Emilio Ingrosso

Tommy Körberg

Alba August 

Mapei

Anton Körberg  

Foto: TV4

Avsnitt 5: 

Elliphant

Petter Stordalen

kocken Stefan Ekengren  

Foto: TV4

Avsnitt 6: 

Sarah Sjöström

Molly Hammar

Sigrid Raabe  

Avsnitt 7: 

Sarah Klang

Alexander Kronlund

Fredrik Strage  

Foto: TV4

Avsnitt 8: 

Björn Ulvaeus 

Emma Wiklund

Edward af Sillén

Norlie & KKV

Parisa Amiri

kocken Thomas Sjögren

Harpo

Foto: Instagram @benjaminingrosso

När har Benjamin’s säsong 3 premiär?

Benjamin’s har säsongspremiär den 20 april 2023 på TV4 Play och TV4.

Sista säsongen

Efter att TV4 släppt säsongens alla gäster meddelade Benjamin Ingrosso i en video på Instagram att säsong 3 blir programmets sista säsong – då han vill avsluta på topp. Han utlovar dock att både musiken och maten är otrolig i år!

Källa: TV4

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!