Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Vår älskade ängel Bert Ljung gör snart comeback i våra TV-rutor. Nöjesbladet

Nöje

Bert gör comeback – nya filmer är på gång

Vår älskade ängel Bert Ljung gör snart comeback i våra TV-rutor. Nöjesbladet rapporterade idag att Felix Herngrens produktionsbolag FLX håller just nu på att utveckla nya Bert-filmer.
 
bert-blir-ny-film

Historien om Bert Ljung gick som TV-serie hösten 1994 och filmen Bert – den siste oskulden kom ut 1995. Nu är det alltså dags att återigen stifta bekantskap med Bert, Lill-Erik och Åke.
 
Sören Olsson, som tillsammans med Anders Jacobsson skrivit böckerna om Bert, berättar för Nöjesbladet att de jobbar med nya Bert-filmer och Sune-filmer på två olika produktionsbolag. Målet är att de ska få egna trilogier.

– Vi måste få fram riktigt bra manus först och sedan får man se vilka skådisarna blir. Det jobbas fram roliga idéer nu, säger Sören Olsson till Nöjesbladet.
 
Det är Felix Herngrens produktionsbolag FLX som ska jobba med de nya Bert-filmerna.

– Bert-böckerna tycker jag är enormt roliga och speglar de tidiga tonåren på ett briljant sätt. Ser mycket fram emot att vi på FLX tar oss an detta, skriver Herngren i ett mejl till Nöjesbladet.
 
I nuläget är det inte klart när inspelningarna ska börja och det finns inte heller någon regissör som är kopplad till projektet. Vi hoppas att de börjar snart, för vi kan inte vänta på att få träffa Bert igen.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind