Nöje

Beyonce bär ikonisk 128 karat diamant i Tiffanys nya kampanj

Beyonce lyfte fram sin inre Audrey Hepburn när hon tillsammans med Jay-Z poserade för Tiffanys nya kampanj. På bilderna bär hon den 128 karat stora Tiffany Diamond, som endast tre personer burit före henne.

Foto: TT/Instagram @beyonce

Beyonce och Jay-Z är en del av smyckesmärket Tiffanys nya kampanj “About love.” På bilderna ser vi den 39 år gamla Beyonce uppklädd på ett sätt som är en tydlig flirt med den ikoniska filmen “Breakfast at Tiffanys.”

Ett uppskattat värde på 30 miljoner dollar

På bilderna gnistrar också en uppseendeväckande sten, som tidigare endast burits av tre personer. Den enorma gula diamanten hittades i Sydafrika 1877 och har tidigare endast burits av Mary Whitehouse, Audrey Hepburn och Lady Gaga.

På bilderna bär Beyonce en svart klänning tillsammans med halsbandet, och paret ses i kärleksfulla poser. Diamanten har ett uppskattat värde på 30 miljoner dollar och Lady Gaga har tidigare burit den under Academy Awards 2019. Som en del av Tiffanys nya kampanj kommer företaget även att släppa en kortfilm där Beyonce sjunger låten “Moon River” till sin man.

Källa: Daily Mail

Läs även:

Lady Gaga bar ikoniskt halsband under Oscarsgalan: “Gjorde min oförglömliga natt ännu mer speciell”.

Foto: Instagram @beyonce

Nästa bild

Foto: Instagram @tiffanyandco

Nästa bild

Foto: Instagram @tiffanyandco

Nästa bild

Foto: Instagram @tiffanyandco

Nästa bild

Foto: Instagram @tiffanyandco

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!