Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Beyoncé möter de överlevande efter orkanen – och det är det finaste på länge

Beyoncé har besökt sin hemstad Houston i USA för att hjälpa de överlevande efter orkanen Harvey. 

Foto [email protected]

I efterdyningarna av orkanen Harvey och dess förstörelse i Texas, har Beyoncé, som är född och uppvuxen i Houston, med sin organisation BeyGOOD donerat och samlat in pengar för organisationerna Bread of Life, Greater Houston Community Foundation, och Texas Southern University för att hjälpa de överlevande efter katastrofen.

Beyoncé besökte också St. Johns Church i Houston, tillsammans med sin dotter och mamma, för att möta de överlevande. Där höll Beyoncé ett emotionellt tal på scenen som spelades in av människor som var där. “Ni är ett sådant otroligt exempel på vad ljus och kärlek är”, börjar hon. “Och det här i dag är ett firande för överlevnad. Ni är alla min familj, Houston är mitt hem. Och jag tackar gud för att ni alla är säkra, att era barn är säkra. Det som verkligen betyder någonting är din hälsa och dina barn och din familj. Och jag vill bara säga att jag älskar er. Jag är så tacksam till Gud för att jag känner mig välsignad så att jag kan välsigna andra människor. Och jag ber er att fortsätta göra det för andra människor”.

Beyoncé speaking to #HurricaneHarvey survivors at her church in HoUSton today. #BeyGOOD

Ett inlägg delat av Beylite (@beylite)

Beyoncé fotograferades också när hon kramade de överlevande.

Beyoncé hugging #HurricaneHarvey survivor(s) in HoUSton. #BeyGOOD

Ett inlägg delat av Beylite (@beylite)

#BeyGOOD #HoUSton | Support Houston Relief Efforts —> click the link in bio and donate. #swipe

Ett inlägg delat av Beylite (@beylite)

Källa ELLE

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!