Nöje

Beyoncé sjunger “Can you feel the love tonight” – så magiskt att vi ryser!

Det är bara några veckor kvar till premiären av årets kanske mest efterlängtade film! Vi pratar såklart om Lejonkungen. Nu längtar vi faktiskt ännu mer, för nu har det första klippet släppts där vi hör Beyoncé sjunga för första gången.

lejonkungen-beyonce-can-you-feel-the-love-tonightFoto: @beyonce/Disney

Den 17 juli har Lejonkungen äntligen svensk premiär och de senaste veckorna har vi fått mängder av smakprov på den kommande filmen. Nu har dock klippet som vi alla har väntat på äntligen kommit. Nämligen där vi hör Beyoncé sjunga den mest klassiska Disney-sången genom tiderna, “Can you feel the love tonight”. Det är, precis som vi kunde ana, hur bra som helst! Beyoncé delade själv klippet på Facebook och i skrivande stund har sången delats över 24 000 gånger. Vi förstår verkligen varför.

I Disneys nya version av Lejonkungen spelas Simba av Donald Glover och Nala av Beyoncé. James Earl Jones återupprepar sin roll som Mufasa, Billy Eichner och Seth Rogen kommer spela Timon och Pumbaa. Kan du inte vänta till den 17 juli kan du se trailern en gång till här nedan. Någon mer än vi som längtar galet mycket?

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!