Nöje

Beyoncé släpper årets finaste coffee table-bok och vi bara måste ha den

Vi får inte nog av Beyoncé allt hon tar i blir till guld. Hon gjorde succé när hon lanserade sitt visuella album Lemonade förra året, hon släppte nyheten om att hon väntade tvillingar på ett magiskt vis och nu har hon gjort det igen. Nu släpper hon årets snyggaste coffee table-bok med 600 aldrig tidigare visade bilder. Vi orkar snart inte mer!

Foto: Beyonce.com

Boken ingår i en nyutgiven box av det legendariska albumet Lemonade  och förutom boken innehåller boxen även en dubbelvinyl och nedladdningslänkar till det visuella albumet. Boxen heter fyndigt nog How to make Lemonade och det är precis vad boken handlar om. I boken finns över 600 bilder från produktionen och inspelningen av Lemonade och även poesi av Warsan Shire. Beyoncés låttexter finns med i boken men också några personliga texter skrivna av Queen B. Vi känner att vi vill ha den nu!

Boxen kommer endast finnas i en begränsad upplaga och kommer att kosta 299,99 dollar (ungefär 2 588 kronor). Den har inte släppts än men den går att förbeställa på Beyonce.com.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!