Nöje

Bianca Censori riskerar böter och fängelse – på grund av avslöjande outfit

Bianca Censori har blivit känd för sina avslöjande outfits, men hennes senaste look är den förmodligen mest kontroversiella hittills. Nu tros hon ha brutit på fransk lag, det rapporterar Daily Mail.

Foto: Instagram @ye

Det var under tisdagen som Kanye “Ye” West, 46, och hans fru Bianca Censori, 29, syntes på väg till Ritz Paris efter att ha avnjutit en middag på stan.

Kan ha brutit mot anständighetslagar

Vid tillfället var Censori iförd en anmärkningsvärt avslöjande outfit bestående av en kort pälsjacka och strumpbyxor. Eftersom arkitekten inte hade något under strumpbyxorna tros hon nu ha brutit mot Frankrikes så kallade anständighetslagar, det skriver Daily Mail.

Enligt tidningen riskerar Bianca att inte endast dra på sig böter upp emot 15 tusen euro, hon kan även hamna i fängelse på grund av den lättklädda looken.

Foto: Instagram @ye

Detta är inte den första gången som Censori hamnar i trubbel efter att ha burit alltför avslöjande kläder i det offentliga rummet: även i fjol ska hon ha riskerat både fängelse och böter efter att ha gått omkring “praktiskt taget” naken i Italien.

Daily Mail har tidigare rapporterat att Biancas vänner ska vara oroade för hennes välmående då Kanye uppges ha gett henne olika “regler” som hon måste förhålla sig till:

“Kanye har regler för Bianca som innebär att hon aldrig får prata och måste bära det han vill att hon har på sig. Hon måste också äta en särskild kost och träna, trots att Kanye inte gör det. Hon har inte längre någon egen vilja och lyder honom eftersom han har övertygat henne om att de är kungligheter”, sa en källa till tidningen förra året.

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!