Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Bianca Ingrosso ångrar försäljningen av Caia: “Största misstaget i mitt liv”

Bianca Ingrosso har under senare år blivit känd som en framgångsrik affärskvinna, men idag ångrar hon ett av de viktigaste besluten hon tagit under sin karriär: försäljningen av sminkmärket Caia.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Under torsdagen var det premiär för Imperiet Bianca, en dokumentärserie som Bianca Ingrosso har kallat för “den ärligaste skildringen hittills” av hennes liv. I de första avsnitten får vi bland annat en inblick i Ingrossos känslor kring sminkmärket Caias utveckling sedan drygt hälften av det såldes till riskkapitalbolaget Verdane 2020.

“Skulle aldrig ha sålt Caia”

Ingrosso – som startade Caia Cosmetics tillsammans Vanessa Lindblad, Mikael Snabb och Jesper Matsch 2018 – berättar i dokumentären att företaget har förlorat sin “familjära känsla” sedan försäljningen.

“Jag är ju livrädd för att det bara ska bli ett av alla företag som gör det för pengar”, säger hon i dokumentären enligt Aftonbladet.

Ingrosso menar att Verdanes försök att öka vinsterna genom exempelvis tätare lanseringar av nya produkter gör att de anställda blir lidande, och själv hinner hon inte med att vara delaktig i framtagandet av de nya produkterna.

“Vi skulle aldrig ha sålt Caia om du frågar mig och jag ville ju inte. Det här är det största misstaget i mitt liv”, säger hon.

“Imperiet Bianca” går att se på HBO Max, Kanal 5 och Discovery+.

KÖP

Vidare till HBO Max här!

KÖP

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!