Nöje

Bianca Ingrosso anklagas för att ha retuscherat midjan i ny bild

Efter att ha blivit anklagad för retuschering av en bild på Instagram ger Bianca Ingrosso nu svar på tal: “Jag har inte mått bra på flera månader nu vilket tyvärr resulterar sig i att jag har gått ned en del i vikt”, skriver hon.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Influencern, tv-personligheten och entreprenören Bianca Ingrosso ryter nu ifrån på Instagram efter att användare anklagat henne för retuschering av en nyligen publicerad bild.

I bilden, som Ingrosso publicerade på plattformen för att göra reklam för sitt nya smyckesvarumärke ANI, syns Bianca klappa en svart häst. Det som många följare har reagerat på är att hennes midja ser anmärkningsvärt smal ut, något som de tror beror på att bilden blivit retuscherad:

“Midjan är redigerad och förminskad. Helt sjukt då hon redan är otroligt smal”, skriver en person.

En annan användare skriver att Biancas kropp ser “påklistrad ut. Inte bara smal, utan också kantig, med raka linjer”.

Bianca Ingrosso: “Har inte mått bra på flera månader”

Som svar på kommentarerna har Bianca Ingrosso nu publicerat följande text i sin story:

“Ser alla era vidriga kommentarer. Nej denna bild är EJ RETUSCHERAD i min midja. Jag har alltid haft en väldigt liten och smal midja och jag har inte mått bra på flera månader nu vilket tyvärr resulterar sig i att jag har gått ned en del i vikt”, skriver Ingrosso och fortsätter:

“Jag har även blödande magsår sedan något år tillbaka vilket även det gör att man går ned i vikt. Så nej detta är möjligtvis ett dåligt välmående ni ser i min viktnedgång och ingen retuschering. Så alla kärringar kan lägga av nu.”

Foto: Instagram @biancaingrosso

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!