Nöje

Bianca Ingrosso är singel – bekräftar på Instagram

Nu har Bianca Ingrosso bekräftat att hon och Phillipe Cohen har gått skilda vägar. På Instagram berättar Ingrosso om hur det känns att vara singel igen.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft ett av och på-förhållande sedan de träffades 2014. Paret har gjort slut ett flertal gånger sedan de blev tillsammans, och nu har Ingrosso själv berättat att de gjort slut igen.

“Har inte sex med vem som helst”

Uppbrottet mellan Ingrosso och Cohen tycks ha skett nyligen, men redan i juli fällde hon en kommentar som fick flera av hennes fans att reagera:

“Nu, under senare år, när jag är singel har jag inte sex med vem som helst”, sa Bianca i en YouTube-video. “Jag är inte bekväm med att ta hem eller gå hem till vem som helst och liksom, göka. Jag tycker att det är skitäckligt. Jag blir jätteäcklad av män – för jag har då sex med män – och jag hatar känslan efteråt när jag känner mig utnyttjad för att någon har varit i mig och äcklat sig med sin äckliga kropp.”

Bianca Ingrosso om singellivet: “Lycklig”

Ingrosso tillrättavisade senare ryktena om att hon och Cohen hade gått skilda vägar, men när hon nyligen avföljde Cohens privata och professionella konton på sociala medier blossade ryktena om en separation upp igen.

Nu är uppbrottet mellan de två ett faktum: i en frågestund på Instagram svarar Bianca “JA” på frågan om huruvida hon är singel eller inte.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Ingrosso berättar även om sina känslor kring uppbrottet:

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv.”

Foto: Instagram @biancaingrosso

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!