Nöje

Bianca Ingrosso bekräftar – dejtar ny kille

I somras gick Bianca Ingrosso och hennes pojkvän sedan många år tillbaka, Phillipe Cohen, skilda vägar. Paret hade ett av- och på-förhållande under flera års tid, men det senaste uppbrottet tycks vara mer definitivt än tidigare – inte minst då Ingrosso nu tycks dejta en ny person.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Det var för ungefär en månad sedan som Bianca Ingrossos vän Melina Criborn berättade att hon och hennes make, dj:n Jacob “Nause” Criborn, hade varit på dubbeldejt med Bianca och en kille i på Sturehof i Stockholm.

“Jag var på middag… Jag var på dubbeldejt. Jag, Jacob, Bianca och då en kille”, sa hon i podcasten Inga beige morsor.

Enligt Hänt var Biancas dejt en framgångsrik internationell tennisstjärna som befann sig i Stockholm med anledning av tennisturneringen Stockholm Open, som ägde rum i slutet av oktober.

Även om mannens identitet inte avslöjades i podcasten så rör det sig enligt tidningen om en av följande tre sportstjärnor: tennisproffsen Daniil Medvedev, 26, Stefanos Tsitsipas, 26, eller Grigor Dimitrov, 31.

Bianca Ingrosso: “Har panik”

Bianca Ingrosso har hittills inte bekräftat att hon varit på dejt med en ny kille, men i säsongsavslutningen av Wahlgrens värld framkommer det att influencern och entreprenören har gett sig ut i dejtingdjungeln:

“Alltså jag vet inte om jag ska på dejt idag eller inte. Jag har panik”, säger Bianca till sin mamma Pernilla Wahlgren i en glimt av den kommande säsongen, enligt Svensk Dam.

Trots paniken råder det dock ingen tvekan om att Ingrosso ser fram emot dejten:

“Det är så sjukt för så fort jag pratar om det så börjar jag le av någon konstig anledning”, säger hon.

Även mamma Pernilla tycks se positivt på att Ingrosso har gått vidare från sitt ex, Phillipe Cohen:

“Att Bianca börjar dejta tycker jag är jättebra. Det är precis det här hon behöver göra”, säger hon.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!