Nöje

Bianca Ingrosso öppnar upp om ADHD-diagnosen

Bianca Ingrosso gästade det senaste avsnittet av den norska talkshowen “Else” – och där berättade hon om att hon nyligen fått en ADHD-diagnos. I avsnittet berättar hon att diagnosen inte var någon överraskning och att hon faktiskt velat få hela familjen Wahlgren/Ingrosso utredd för samma sak.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Bianca Ingrosso gästade under söndagen talkshowen “Else”, och det var i sällskap av Petter Stordalen, komikern Lars Berrum och genusforskaren Wencke Mühleisen. Det pratades om allt från sex till business, men också om att Bianca Ingrosso fått en ADHD-diagnos som hon länge själv misstänkt att hon har.

Ville att hela familjen skulle utredas för ADHD

Bianca Ingrosso är uppenbart glad över att äntligen ha fått på papper att hon har både ADHD och ADD. “Jag har väntat hela mitt liv på att få en diagnos”, berättar hon i talkshowen. Hon berättar också att hon fått sin mamma, Pernilla Wahlgren, att göra samma utredning. Det visade sig sedan att mor och dotter delar diagnosen.

I programmet berättar hon att hon inte ännu börjat med medicin, men att hon kommer att göra det snart. Anledningen till att hon känner sig lättad är för att hon har försökt få till en utredning sedan fyra år tillbaka. Hon har även tidigare sagt att hon tror att hela familjen har samma diagnos.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!