Nöje

Bianca Ingrosso berättar varför hon och Phillipe Cohen gjorde slut

I augusti bekräftade Bianca Ingrosso att hon och hennes pojkvän sedan många år tillbaka, Phillipe Cohen, hade gått skilda vägar. Nu berättar Ingrosso mer om uppbrottet i en ny vlogg.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Förra månaden släpptes nyheten att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen hade gjort slut efter att ha haft ett av och på-förhållande sedan många år tillbaka. När Ingrosso bekräftade uppbrottet i en vlogg berättade hon att hon mådde bättre än på länge:

“Jag har ett enormt pirr i hela kroppen. Det är som om jag har varit hög i typ tre veckor. Alltså utan droger, självklart. Men så är det ju – när negativa energier försvinner, då finns det bara positiva energier /…/ Det är en sån sprudlande energi runtom mig just nu. Jag kan inte ens sova för att jag är så fylld av energi”, sa Ingrosso i en video som publicerades i slutet av augusti.

“Tog slut för flera år sedan”

I en frågestund på sin YouTube-kanal berättar Ingrosso nu mer om uppbrottet och hur hennes relation med Phillipe Cohen ser ut idag:

“Jag tror egentligen att [förhållandet med Phillipe] tog slut för flera år sedan. Vi har varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner och väldigt passionerade, men allt det här make up-et och break up-et har nog tärt på oss. Jag tror att det var det som hände”, säger Ingrosso. “Till slut känner man bara att ‘nej, vet du vad, jag tror att vi nog är lyckligare utan varandra’.”

Foto: Instagram @biancaingrosso

På frågan om hon tror att hon och Phillipe kommer att bli tillsammans igen svarar hon att det är ett “kapitel som är avslutat”. Hon säger också att hon och exet fortfarande är vänner och fortfarande har kontakt:

“Just nu är det mest om praktiska saker. Att han ska hämta sina saker på min vind, såna saker. Och sen [frågar vi varandra] ‘hur mår du, är det bra’ och sånt”.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!