Nöje

Bianca Ingrosso hoppar av Wahlgrens värld – får eget program

I tio säsonger har tittare kunnat följa Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso med familj i “Wahlgrens värld” på kanal 5. Nu hoppar Bianca av programmet. “Tårarna rinner”, skriver hon på Instagram.

Foto: Kanal 5

Bianca Ingrosso, mamma Pernilla Wahlgren och resten av familjen har spelat in hela tio säsonger av programmet “Wahlgrens värld” på kanal 5 under loppet av sex år. Att Bianca nu bestämt sig för att lämna programmet känns säkert som slutet på en era för många tittare.

“Tårarna rinner”

I ett inlägg på Instagram skriver Bianca Ingrosso om sina känslor kring avhoppet från “Wahlgrens värld”, som har filmats i snitt fyra dagar i veckan under de senaste sex åren.

“Wahlgrens Värld betyder allt för mig, ALLT! Men allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag”, skriver hon.

Hon utesluter inte ett inhopp då och då i framtiden, även om hon i dagsläget inte medverkar i inspelningarna. “Jag måste ju träffa mamma och vårt team.”

Just produktionsteamet har enligt Ingrosso varit ett stort stöd under åren som gått. “Från start har vi haft samma team som idag är bland dem jag älskar allra allra mest. Vår egna lilla familj, vår lilla intima bubbla med interna skämt som bara vi förstår. “

Får eget program

Ingrosso motiverar sitt beslut med att hon behöver lägga mer fokus på sitt företag Caia Cosmetics, men skriver även att hon har “ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst”. Nu vet vi mer om vad som menas med detta: Bianca kommer att få sitt alldeles egna program på Discovery plus.

Discovery Networks Sweden har bekräftat att Bianca Ingrossos nya program är en storsatsning som Ingrosso själv är med och utvecklar, och att programmet kommer att spelas in nästa år. Så här kommenterar Ingrosso det nya projektet:

”Det känns helt fantastiskt och väldigt roligt med ett nytt program för Discovery Plus, och att vara en del av utformandet och skaparprocessen. Jag är väldigt förväntansfull och taggad på att snart kunna berätta mer om ett av livets roligaste projekt.”

Källa:

Aftonbladet, Expressen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!