Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bianca Ingrosso intervjuad i Forbes: 3 saker du inte visste om Ingrosso

Det var bara en tidsfråga innan Bianca Ingrossos briljanta entreprenörskap fångade affärstidningen Forbes uppmärksamhet. Här är tre saker som vi lärde oss av intervjun med Ingrosso.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Bianca Ingrosso grundade Caia Cosmetics 2018, ett företag som tidigare i år beräknades omsätta över 300 miljoner kronor under 2021. Förutom Caia Cosmetics kommer Ingrosso dessutom börja spela in sitt eget tv-program under 2022, och som om detta inte vore nog sitter hon med i e-handelsföretaget Ani Who AB:s styrelse sedan oktober i år.

Sammantaget var det bara en tidsfråga innan Ingrosso blev intervjuad i affärstidningen Forbes. Här är några saker som vi lärde oss av intervjun.

Så gick det till när Ingrosso grundade Caia

“Väldigt tidigt kände jag och min manager Vanessa Lindblad en stor kärlek och respekt för influencer-marknadsföring och insåg potentialen i hur kraftfullt det är att direkt tilltala ens följare. Kombinationen av den där nära kontakten med min passion för skönhet ledde till att vi grundade Caia, tillsammans med entreprenörerna Jesper Matsch och Mikael Snabb.

Caia är Bianca Ingrossos alter ego

“När jag tänker på förebilder och inspiration har jag aldrig riktigt sett upp till någon som är känd. Jag brukar oftast tänka på personen jag kommer vara om fem eller tio år, vilket på ett sätt gör henne till mitt alter ego, och hennes namn är Caia. I nästan varje beslut jag tar, från produktutveckling till förhållanden eller att ha en middagsbjudning, frågar jag mig själv: “Vad skulle Caia göra?” 

Så ser Bianca Ingrosso på framtiden

Ingrosso har stora planer för Caia. Företaget jobbar för tillfället med produkter som kommer lanseras 2023, och inom tre år kommer de ha fyra eller fem olika produktkategorier i skönhetssegmentet. “Min dröm är att gå in i mitt badrum och enbart se Caia-produkter”, säger hon.

Källa: Forbes

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!