Nöje

Bianca Ingrosso lanserar egna klädmärket Àvora

Vid sidan av sina många uppdrag lanserar Bianca Ingrosso nu sitt eget klädmärke tillsammans med kollegan Vanessa Lindblad. “Det här är en dröm som går i uppfyllelse för oss alla”, skriver Ingrosso på Instagram.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Det var under onsdagen som Bianca Ingrosso gick ut och meddelade på Instagram att hon, Vanessa Lindblad (Ingrossos manager, samt medgrundare av CAIA Cosmetics) och Victor Appelqvist från Gina Tricot-familjen lanserar sitt alldeles egna klädmärke, Àvora.

“Detta har varit en otrolig resa, driven av hela vårt teams passion, kreativitet, lekfullhet och kärlek. Vi är stolta över att kunna säga att ÀVORA är förkroppsligandet av kvinnlighet och självförtroende, där klassiska stilar möter framtiden”, skriver Ingrosso på Instagram.

“Det här är en dröm som går i uppfyllelse för oss alla, och vi är tacksamma för att ha arbetat tillsammans med ett så talangfullt team”, fortsätter hon.

Enligt Àvoras hemsida lanseras klädmärket den 2 maj 2023. Kläderna kommer vara i premiumsegmentet och säljas digitalt. Varumärket kommer fokusera på kapselkollektioner och drops.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!