Nöje

Bianca Ingrosso kommenterar ryktena om att hon är singel

I Bianca Ingrossos senaste YouTube-video sa hon något som fick flera personer att fundera på om hon och pojkvännen Phillipe Cohen har gått skilda vägar. Nu kommenterar Ingrosso ryktena.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Det var när Bianca Ingrosso svarade på följarnas frågor i en ny video på YouTube som hon formulerade sig på ett sätt som fick många att reagera:

“Nu, under senare år, när jag är singel har jag inte sex med vem som helst. Jag är inte bekväm med att ta hem eller gå hem till vem som helst och liksom, göka. Jag tycker att det är skitäckligt. Jag blir jätteäcklad av män – för jag har då sex med män – och jag hatar känslan efteråt när jag känner mig utnyttjad för att någon har varit i mig och äcklat sig med sin äckliga kropp”, säger hon i klippet.

Kommenterar ryktena

Det som flera personer har reagerat på är Biancas användning av ordet “singel”. Hon är sedan många år tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, men under årens lopp har de hunnit göra slut och bli tillsammans igen ett flertal gånger.

Sedan ryktena om att paret kan ha gått skilda vägar uppstod har Ingrosso dock dementerat ryktena, bland annat i en kommentar till Aftonbladet:

“Jag är inte singel. Jag menade i allmänhet nu när jag varit äldre och varit singel i min vuxna ålder”, berättar hon för tidningen.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!