Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut

I helgen bekräftade influencern och entreprenören Bianca Ingrosso det som många redan har misstänkt – att det är slut mellan henne och Phillipe Cohen. I en ny video berättar hon om vad hon fokuserar på att arbeta med hos sig själv just nu, se hela videon nedan!

Foto: @biancaingrosso

Det var under söndagen som Bianca Ingrosso laddade upp en ny video på sin Youtube-kanal för första gången på en dryg månad. I videon, som har titeln “Såhär ligger det egentligen till…..”  berättar hon att hon har valt att dela med sig mindre av privata saker i sina sociala medier den senaste tiden, inte minst eftersom hon redan gör det under inspelningarna av Wahlgrens värld.

Hon berättar också att hon kommit till insikten att hon faktiskt inte måste dela med sig av privata saker, och att anledningen till att hon har gjort det tidigare är för att hon hoppats att hon ska bli mer omtyckt av andra och att de ska förstå henne bättre. Bianca berättar att hon helt enkelt inte har velat dela med sig av det som har hänt det senaste halvåret, men bekräftar sedan det som många redan har misstänkt; att hon och Phillipe inte längre är ett par.

Se hela videon nedan!

Läs också: Bianca Ingrosso talar ut om den hemliga graviditeten och det tuffa beslutet

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!