Nöje

Kärleksrykten kring Bianca Ingrosso och hockeystjärnan Oliver Kylington

Nyligen uppstod ett rykte på sociala medier om att Bianca Ingrosso skulle ha en romans med Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand. Men förra månaden började det istället tisslas och tasslas om att entreprenören och tv-personligheten skulle ha hittat kärleken i en viss NHL-spelare – Oliver Kylington.

Foto: Instagram @oliverkylington

För ett par år sedan gick Bianca Ingrosso och hennes pojkvän sedan flera år tillbaka, Phillipe Cohen, skilda vägar. Sedan dess har Ingrosso påståtts dejta ett flertal personer, däribland NHL-spelaren Patrick Cehlin som hon semestrade med på Ibiza i fjol.

“Den snällaste själen”

Ingrosso kommenterade själv kärleksryktena gällande Cehlin i en intervju med Aftonbladet i fjol, men gav då några motsägelsefulla besked: Å ena sidan kallade hon hockeyproffset för “en jättenära vän”, å andra sidan verkade det inte helt uteslutet att vänskapen skulle kunna övergå i något annat.

Nu har det dock gått en längre tid sedan vi fick några ledtrådar om en relation mellan Ingrosso och Cehlin – faktum är att det i dagsläget snarare verkar mer sannolikt att Bianca har börjat dejta Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand, som hon nyligen sågs tillsammans med på en konsert i Göteborg.

Det finns dock ett tredje alternativ: Oliver Kylington, som även han var med på Ibiza-resan förra sommaren. Förra månaden passade Ingrosso nämligen på att gratulera honom på hans födelsedag (som var den 19 maj), något som Nyheter24 tidigare rapporterat om:

”Grattis på födelsedagen till den snällaste själen där ute. Tack för att du kom in i mitt liv förra året!!!“, skrev hon då i sin story.

Som om detta inte vore nog delade Ingrosso nyligen ett klipp på Instagram där hon och Kylington tycks sitta på en uteservering tillsammans – sannolikt på restaurang Måsen, där Bianca befann sig tillsammans med vänner häromdagen.

“Älskar honom”, skriver influencern över videon och taggar Kylington.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!