Nöje

Bianca Ingrosso om Phillipe Cohens dealbreaker: semestrar aldrig ensamma

Bianca Ingrosso gjorde ett oväntat avslöjande i det senaste avsnittet av podcasten “Inga beiga morsor”: hon och Phillipe Cohen reser aldrig ensamma, något som pojkvännen ser som ett problem.

Foto: Instagram @biancaingrosso

I det senaste avsnittet av podcasten Inga beiga morsor berättar influencern och entreprenören Bianca Ingrosso om ett problem i sitt förhållande – att hon och hennes pojkvän, Phillipe Cohen, aldrig semestrar på tu man hand.

När det blir dags för Bianca Ingrosso att besvara lyssnarnas frågor i avsnittet ställs hon inför påståendet att hon och Cohen aldrig reser ensamma, på vilket hon svarar:

“Jag har liksom aldrig tänkt på det här för jag har inget behov av ensamresor. Han bodde i London i tre år och varje gång jag reste då så var jag ju ensam med Phillipe. Så jag har liksom fått ut det där”, skojar Ingrosso.

Bianca Ingrosso om problemen: “En dealbreaker”

Ingrosso förklarar vidare att hon och Cohen alltid semestrar med medlemmar ur hennes familj då de ofta spenderar sin lediga tid i Palma:

“Där är vi alltid ett stort gäng. Vi gillar att vara med folk. Men han har påpekat att han tycker det är tråkigt att vi aldrig åker på ensamresor. I mitt försvar så försöker jag boka dem och jag får aldrig tag på honom när bokningen sker. Så han får skylla sig själv”, säger hon med ett skratt.

Trots detta berättar Ingrosso att pojkvännen verkar se det hela som “ett stort problem”:

“På senare tid har han sagt att det här är typ en dealbreaker.”

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!