Nöje

Bianca Ingrosso om relationen med exet Phillipe Cohen: “Vi var inte varandras stöttepelare”

För snart ett år sedan gjorde Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen slut efter att ha haft en jojo-relation under många års tid. Nu berättar Ingrosso om anledningen till att hon och exet gled ifrån varandra.

Foto: Instagram @flippcohen/@biancaingrosso

I det senaste avsnittet av Inga beiga morsor, en podcast som drivs av Ellinor Löfgren och Melina Criborn, berättar Ingrosso om anledningen till att hon och exet Phillipe Cohen gled ifrån varandra.

“Mindre ensam nu”

Det är när Löfgren och Criborn diskuterar känslan av frustration som kommer sig av att inte bli hörd i relationer som Bianca delar med sig av sina egna erfarenheter:

“Jag har ju inte upplevt det här. Jag och Phillipe var ju som… jag [vände] mig till andra om jag ville prata ut”, berättar hon. “Det var därför vi gick lite ifrån varandra så mycket också. Vi var liksom inte varandras stöttepelare.”

Ingrosso berättar även att hon nyligen fick frågan om hon känner sig ensam efter uppbrottet från Cohen. Då blev svaret nej:

“Jag kände mig mer ensam i min relation än vad jag gör nu”, säger hon. “Jag känner mig totalt o-ensam nu, även fast jag är ensam i ett rum.”

Ingrosso och Cohen gjorde slut förra sommaren efter att ha en jojo-relation under många års tid. Tidigare i år berättade Bianca att hon och Phillipe står på god fot med varandra idag: 

“Jag och Phillipe har verkligen en så fin relation. Det är inget drama, det är inget tjafs. Det är verkligen inget negativt över huvud taget. Vi har bara en så fin, genuin respekt till varandra”, sa hon i sin vlogg.

Foto: Instagram @flippcohen/@biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!