Nöje

Bianca Ingrosso om valet att inte berätta om bröstoperationen

I sin senaste video på YouTube besvarar Bianca Ingrosso en fråga som hon säger sig ha fått många gånger – huruvida hon har opererat brösten eller ej. Nu förklarar Ingrosso varför hon har valt att inte prata om ingreppet.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Bianca Ingrosso delar ofta och gärna med sig av detaljer från sitt liv, från olika affärsprojekt till mer tunga ämnen som självbild och ätstörningar. Men en sak har hon dragit sig för att prata om – ryktena om att hon skulle ha opererat brösten.

“Handlar om att lära sig att sätta gränser”

I sin senaste YouTube-video väljer Bianca Ingrosso att bemöta “den punkt som alla har velat att jag ska prata om”. Frågan lyder: “Varför kan du inte vara ärlig om din bröstoperation?”

“Ja, jag har gjort mina bröst”, bekräftar Bianca.

Hon fortsätter med att förklara att det hela inte handlar om att hon har velat vara oärlig mot sina fans, utan om att hon inte trott att reaktionerna på ingreppet skulle vara bra för henne.

“Jag har bara inte känt att min ärlighet kan landa tryggt i er famn – vilket kan åka tillbaka på mig och landa fel. Så för min egen hälsa har jag inte pratat om den”, säger hon och tillägger: “Ni vet hur det är, folk är helt galna”.

Ingrosso betonar att hon har gjort valet att hålla operationen för sig själv för sitt eget välmåendes skull:

“Ibland handlar det inte bara om vad jag delar med mig av till er, ibland handlar det om vad jag delar med mig av i respekt mot mig själv. Det är väldigt viktigt att med årens gång lära sig det. Det handlar om att bli mogen och vuxen och lära sig att sätta gränser.”

“Smärta på hög nivå”

Anledningen till att Ingrosso valde att operera brösten var enligt henne själv att hon hade stora bröst innan hon medverkade i Let’s Dance. Den intensiva träningen gjorde att hon rasade i vikt, vilket gjorde att brösten “helt försvann”, som hon uttrycker det.

Hon menar även att hon egentligen inte hade något emot att ha en mindre byst, men säger att hon inte kände igen sin kropp:

“Jag ville bara få tillbaka det som jag hade haft [förut], som jag var bekväm med.”

Slutligen betonar Ingrosso vikten av att kolla upp den klinik som man planerar att göra ett liknande ingrepp på:

“Alla är inte bra där ute”, säger hon och tillägger att operationen – som hon genomgick efter att ha funderat på saken under sex års tid – var “smärta på hög nivå”.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!